Te megmutatnád a ruhádat a vőlegényednek az esküvő előtt?

A világ egyes kultúráiban a vőlegény vásárolja meg az esküvői ruhát menyasszonyának. Mások úgy vélik, szerencsétlenséget hoz, ha megfelelő idő előtt látja a ruhádat a jövendőbelid.

A menyasszonyi ruha kiválasztása az előkészületek során talán az egyik legfontosabb döntés ( a menyasszony számára biztosan!).

Ha úgy döntesz, hogy láthatja: az Ő segítségével, támogatásával választhatod ki az álomruhát, ezzel enyhítheted a ceremónia előtti stresszt. Közös döntésetek lesz, mely a jövőbeni házasságotok nyitánya is lehet. Azok számára, akik nem tudnak, vagy nem akarnak egymás előtt titkot tartani, talán ez a legjobb megoldás.

Ha szereted a meglepetéseket, a rejtélyt, tartsd titokban. Igazán különlegessé varázsolhatod a pillanatot. Osztozhatsz abban az örömben, amikor elkápráztatva először megpillant. Egy ügyes fotós, és filmes stáb ezt a pillanatot megőrzi számodra, hogy mindannyiszor újraélhesd, valahányszor csak megnézed az emlékeidet.

Minden pár különbözik. A lényeg: a Te elképzelésed szerint cselekedj.

 

Ui: Ha még nem döntöttél, gondold át újra! Próbálj az Ő fejével is gondolkozni! Lehet, hogy sajnálná, ha megfosztanád a WOW faktortól.

Comments are closed.