Stílusos esküvő… De hogyan?

Oly sok fontos feladat hárul a párokra és családtagjaikra, ha megszületik az elhatározás: ESKÜVŐ lesz.

A frigy méltó megünneplése mindannyiunk vágya. A készülődés izgalma, a tervek szövögetése nagy kihívás, és nem is olyan könnyű feladat. Mitől lesz egy esküvőnek stílusa? Mennyire merjük megmutatni önmagunkat, egyéniségünket belevinni a nap eseményeibe?

Ez különösen nehéz akkor, ha személyiségetek inkább visszahúzódó, szerény, minden hivalkodástól mentes, de mégis vágytok valami különleges vagy elegáns ötletre. Ha nem szeretnétek életutatok egy részébe sem belekapaszkodni, miből merítsetek inspirációt? Hogyan találjátok meg a témát, a fő vonalat, amelyre felfűzhetitek a látványelemeket?

Napjainkban egyre népszerűbb a tematikus esküvők megszervezése. Első benyomásod talán az, hogy elutasítod ezt az irányvonalat, de engedd meg, hogy egy kicsit magammal ragadjalak. Inspiráló lehet, ha nem csak színekben gondolkozol, ha nem rendeled meg az első mutatós meghívót, a kínálatból legszebbnek tűnő emeletes tortát, a legegzotikusabb virágból készült csokrot, amit aztán semmilyen módon nem lehet összehangolni a többi dekorációs elemmel.

Inspirálhat kedvenc virágod, a természet, az aktuális évszak, letűnt korok, mint a barokk vagy a reneszánsz, kedvenc városod, az esküvőd helyszínéül választott kúria, vagy tehetsz egy időutazást a múlt évszázadba is.

Még ha bizonytalan is vagy a fenti ötletek olvasása alapján, engedd meg, hogy segítsünk. Megtaláljuk az ünneplés kereteinek azt a módját, amelyet igazán sajátodnak érezhetsz. Hidd el, sokkal több van Benned, mint gondolnád! A tervezés gondjait bízd ránk, Te csak élvezd!

Comments are closed.