STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

 

...hogy ne "csak" trendi, hanem stílusos és időtlenül gyönyörű lehess...

A ruhád?  Csipkés, suhogó, lágyan omló, habos, légies, álomszerű, varázslatos, romantikus, játékos, rafinált, kifinomult, letisztult, klasszikus, királynői, szikrázó, lélegzetelállító, lenyűgöző, merész, extravagáns…. tökéletes… Bármelyik lehet. Vagy egyik sem. Te melyiket szeretnéd?

Megjelenésed legmeghatározóbb eleme kétség kívül a ruhád, de külsőd megannyi apró részletének összességéből áll össze az a kép, amit a tükörben megpillantva elégedetten nyugtázhatsz, hogy valóban ma vagy a legszebb... Örömteli, de rögös út vezet eddig a pillanatig. Fazonok, színek, alapanyagok, stílusok sokaságából választva kell elkötelezned magad az Igazi mellett, ami tényleg te vagy. Édes kevés, ha a választott darab divatos; nem elég, ha a barátnőid odáig vannak érte; neked kell érezned, hogy viselve önmagad lehetsz.  És ha ruhát választottál, megannyi kérdés marad még megválaszolatlan: milyen kiegészítőt, ékszert, sminket, frizurát, cipőt, táskát viselj?

Stílustanácsadásunk keretében minden tudásunkkal, tapasztalatunkkal és energiánkkal azon dolgozunk, hogy – amint az esküvőd minden más részlete – a megjelenésed is tökéletes legyen. Segítségedre leszünk, ha maradéktalan összhangot szeretnél teremteni a Nagy Napon, ahol a dekoráció elemei, a virágok, a ruhád és kiegészítőid teljes harmóniát alkotva teszik felejthetetlenné az apró részleteket is. Ha elbizonytalanodsz, mi áll jól Neked, vagy csak arra a bizonyos kis pluszra van szükséged, amitől nem „trendi”, vagy „divatos”, hanem stílusos és nagyon is önmagad lehetsz, mi segítünk! Ha nem arra törekszel, hogy valamelyik esküvői magazin aktuális divatanyagának főszereplője legyél, hanem sokkal inkább időtlenül gyönyörű szeretnél lenni, jó helyen jársz.

 

 

 

Comments are closed.