Lánybúcsú stílusosan

Ha a lánybúcsú szó hallatán minimum kiráz a hideg… itt az ideje, hogy új lapot nyissunk!

Felejtsd el a giccses öltözékeket, pajzán kellékeket és ízléstelen játékokat! Hiszed vagy sem, a lánybúcsú egy remek alkalom lehet, hogy megfelelő szakértelemmel az esküvőd méltó előkészítő eseményévé tegyük. Talán egyszer megérjük a napot, amikor a hazánkban most oly divatos lánybúcsúknak minden borzalmas kellékükkel és körítésükkel együtt végleg leáldozik és új nap virrad olyan arákkal, akik színvonalas és stílusos szórakozásra, kedves emlékekre vágynak. Szerencsére a világ másik felén bőven akadnak lelkesítő példák, most talán Téged is magunkkal ragadhatunk!

Mit szólnál, ha rendeznénk egy partyt, ahol Te vagy az ünnepelt, ahol stílusos részletek között igényes programokkal szórakoztatnánk, vagy válogatott beauty szolgáltatásokkal kényeztetnénk, hogy a számodra legfontosabbak körében ráhangolódhass, feltöltődhess? Ötleteink száma végtelen!

Legyünk őszinték: a dekoráció hosszú hónapokon át tervezgetett apró részletei, a virágok mérete és szirmaik árnyalata, vagy az ültető kártyák és asztalszámok tökéletes összhangja mind olyan kérdések, amelyek a férfi vendégek nagy részét tökéletesen hidegen hagyják. Annál több szó esik róluk a barátnőkkel és a család nő tagjaival zajló beszélgetések alatt, akik többnyire érdeklődéssel követik a részletek alakulását a szervezés folyamán és a Nagy Napon is. Egy party, vagy egy hétvége, amit a barátnők, női családtagok körében töltesz (legyen akár nagyszabású, akár kisebb volumenű, de rengeteg ötlettel fűszerezett), megannyi lehetőséget kínál, hogy változatos dekorelemekkel, virág és papírdekorációkkal, remek ötletekkel és apró figyelmességekkel kápráztasd el azokat, akik ezt igazán értékelik. Előrevetítheted az esküvőd stílusát, de akár veheted glamúrosra is a hangulatot, most nem kell kompromisszumot kötni, hisz ez az este vagy akár hétvége csak Rólad szól! Kipróbálhatjátok a legmerészebb sminkeket, pózolhattok profi fotósnak, rendezhettek tematikus mozimaratont, meditálhattok vagy jógázhattok, megnézhetitek a várost egy hőlégballon kosarából, készíthettek bonbonokat vagy részt vehettek egy mini szakácskurzuson – most bármit lehet, amihez kedved van!

Egy stílusos alkalom azokkal, akik ezt igazán értékelik.

A tematika összeállításától a programszervezésen és a dekoráción át a szállásfoglalásig mi mindenben segítünk, hogy valódi élmény legyen, amit még hosszú évekig emlegetni fogtok.

Comments are closed.