Esküvői stílustervezés

Hiszünk abban, hogy az esküvő alapja a stílus és az elegancia.

Ha bizonytalanok vagytok a sok inspiráció láttán esküvőtök stílusának meghatározásában, megtervezésében, mi segítünk.

A teljes körű esküvőszervezésnek ugyanis része a forgatókönyv összeállításán és a megfelelő szolgáltatók megtalálásán túl a stílustanácsadás, a kiválasztott témának megfelelő megjelenés megtervezése az esküvő egészére.

Így a menyasszonyi ruha, a csokor, a meghívó és az asztali kártyák, a látvány, a dekoráció apró részletei, a desszertbüfé, a forgatókönyv különleges elemei mind-mind részei annak a figyelemnek, mellyel végig kísérjük a tervezés és a teljes megvalósulás időszakát.

Ennek során kiemelten figyelünk a kiválasztott helyszínnel való harmóniára, figyelembe vesszük annak színvilágát, stílusát, a rendelkezésre álló berendezési tárgyak, étkészletek formáját, minőségét.

A helyszínbejárás során a lehetőségeket figyelembe véve alakítjuk ki a forgatókönyvet, határozzuk meg a fogadás, szertartás helyszínét, az oda illő dekoráció részleteit.

Próbaasztalt készítünk számotokra, ahol a valós jövőbeni látványt érzékeltetve bemutatjuk az asztal minden elemét (terítékkel, virágokkal, gyertyákkal, asztali kártyákkal, szalvétákkal és egyéb dekorációs elemekkel). Igény szerint több alternatívát is kínálunk, ugyanis az a tapasztalatunk, hogy így sokkal könnyebb érzékeltetni, megfogalmazni az elképzeléseket. Megtervezzük, hogy milyen formájú, magasságú és volumenű legyen a virág és egyéb dekoráció, figyelemmel a felszolgálás módjára.

A tervezés és megvalósítás során arra törekszünk, hogy álmaitok minden részlete valóra váljon. Célunk, hogy a Nagy Napon minden tökéletes legyen. Szeretnénk, hogy az esküvőtök a legapróbb részleteiben is az egyéniségeteket tükrözze, és egy felejthetetlen élményben legyen részetek a segítségünkkel.

Hisz ismeritek mottónkat: ... mert hisszük, hogy a mi szelencénkben megtalálod a számodra fontos értékeket, egyedi gondolatokat, finom ötleteket, az eleganciát és a minőséget.

 

Comments are closed.