E-session, azaz jegyesfotózás, ahogyan mi szeretjük…

A jegyesfotózás több mint egy esküvő előtti próbafotózás: Egy kreatív fotósorozat nagyon fontos alkotóeleme. Évek múlva visszatekintve rá örömkönnyeket fakaszt, emlékeket idéz fel, büszkeséggel tölt el.

Kivételes lehetőség számotokra, hogy megörökíthessétek szerelmeteket, megmutassátok a világnak az egyéniségeteket. Semmilyen kötöttség nem jellemzi, nincsenek szabályok. Felveheted kedvenc farmerodat, mezítláb rúghatod a port, leheveredhetsz a fűbe…

Igen nagyszerű lehetőség arra, hogy kapcsolatot teremthessetek munka közben a fotóssal, már az esküvő napja előtt.  Így megismeri személyiségeteket, rögtön meglátja, hogy mit szerettek a fotózás során, és ez esélyt ad arra, hogy kényelmesebben érezzétek magatokat a kamera előtt a nem kis izgalommal járó esküvő napján. Ekkor ugyanis minderre már nincs idő. Ha tudjátok, mire számíthattok, az értékes, kényelmes és feszültségmentes perceket adhat.

Az elkészült fotókat felhasználhatjátok a vendégkönyv elkészítése során, meglepetésként diavetítést készíthettek vendégeitek számára, vagy más kreatív módon használhatjátok azokat.
A fotózást legjobb késő délutánra időzíteni, amikor a nap kezd lenyugodni. A természetes fény teszi abszolút gyönyörűvé a fotókat!  Ne aggódj, ha borult az idő. A fotósok szeretik a kihívást, és különös kreativitást ébreszt fel bennük egy szokatlan helyszín, a különleges fényviszonyok.

A véleményük: NEM SZABAD KIHAGYNI!

Comments are closed.