Az első benyomás egy esküvő stílusáról: a meghívó

 

Oly sokszor hangsúlyozzuk azt, hogy egy esküvő akkor lesz igazán stílusos és egyéni, ha a pár személyisége ragyogja azt át. Mindennek kifejezése és következetes végigvezetése minden apró momentumon viszont nem is olyan könnyű feladat.

Íme egy kis stíluskalauz a mi ízlésünk szerint a meghívók világából:
A vendégek első benyomásukat az esküvő atmoszférájáról, hangulatáról a meghívó kézbevételekor szerzik. Ennek a két tenyérnyi kis csodának óriási kifejező ereje van.
A papír textúrája, színe, mintája, a szalagok minősége, a választott forma, a használt betűtípus, a betűk mérete, a közölt információ tartalma, stílusa mind-mind egyedileg is jelentős tényező, ízléses egésszé formálva viszont igazi kis műremekké válhatnak.
A meghívók, melyeket ajánlunk attól igazán különlegesek, hogy nem katalógusból rendelhető tömegcikkek, hanem az egyedi elképzelések, igények szerint iparművész által tervezett, festett, igény szerint kézzel írott harmonikus alkotások.

Az esküvő tervezése során továbbhaladva pedig könnyedén követhetjük a megálmodott stílust a vendégkönyv, az ültető-, és menükártyák, az ülésrend, valamint még sok-sok meglepetés tervezésekor.

  • eskuvoi-meghivok-szelence-eskuvo-eskuvoszervezes-1
  • eskuvoi-meghivok-szelence-eskuvo-eskuvoszervezes-2
  • eskuvoi-meghivok-szelence-eskuvo-eskuvoszervezes-3
  • eskuvoi-meghivok-szelence-eskuvo-eskuvoszervezes-4
  • eskuvoi-meghivok-szelence-eskuvo-eskuvoszervezes-5

 

Comments are closed.